2019-03-27
Sök:
Robomow bäst i test

Kul att kunna lägga till ännu en bäst i test för Robomow!
RS615
Bäst i test Råd & Rön 2017 & 2018.
I grunden samma robotgräsklippare som RS625 och 635 med några små skillnader.

Bäst i test Råd & Rön 2017

Råd & Rön har testat 22 robotgräsklippare avsedda för vanliga villatomter. Bäst i test blev Robomow RS 615. Den är tung och dyr men ger ett utmärkt resultat. Bra köp blev en annan Robomowklippare, MS 1000.

Överlag klipper robotarna bra, och du får en jämn och fin gräsmatta. De klarar också att klippa blött och långt gräs, ta sig förbi olika hinder, som rabatter, träd, och staket, samt klippa i sluttningar. Ojämna gräsmattor är svårast, här blev resultaten inte lika bra för alla."

1 & Annat erbjuder installation av er robotgräsklippare med personlig genomgång vid uppstart till bra priser*.

Vi gör gärna ett gratis hembesök, utan köpkrav för att se vilken robotgräsklippare som passar just er gräsmatta*.

*gäller inom ca 4 mils omkrets från Vikbolandet/Norrköping eller enligt överenskommelse


Vid installation av oss med vår kabelläggare ingår allt installationsmaterial, det vill säga monterat och klart.


Robomow vinterförvaring / service

1 & Annat är auktoriserade Robomow Pro-återförsäljare och erbjuder hela Robomows sortiment med robotgräsklippare, tillbehör, installation, service och eventuella reparationer i Östergötland och södermanland
(Man kan också skicka sin maskin till oss)
Robomow RX20 Pro Demo

Robomow RX20 Pro Demo


4 990:-6 990:-


Robomow RC308 Pro demo
Levereras nyservad med ny kniv och alla tillbehör.
Antal i lager: 1
Robomow RX20 Pro
Om din trädgård är i storleken upp till 300 m2 är detta gräsklipparen för dig!
Robomow fotboll robotgräsklippare
Klarar gräset på en fotbollsplan med storleken 7 200 kvm med klippuppehåll varje dag mellan 17-22...
Robomow vinterförvaring och service
Erbjudande 1: Grundservice:

1 & Annat är auktoriserade Pro-återförsäljare för Tidab AB och erbjuder hela Robomows sortiment med robotgräsklippare, tillbehör, installation, service och eventuella reparationer i Östergötland och södermanland.

Sedan 2008 arbetar Tidab AB som generalagent för Robomow Premium robotgräsklippare i Sverige.

Robomow Pro återförsäljare arbetar självständigt och professionellt med att sälja, installera, serva och supporta allt fler nöjda villakunder och företagskunder i Sverige.

Tidab arbetar aktivt med utveckla och testa nya och befintliga modeller av robotgräsklippare för svenska marknaden i nära samarbete med tillverkaren. Detta sker löpande på testanläggningen i Tråvad med ca. 15.000 m2 gräsmattor.  Fler och fler upptäcker fördelarna med svensktestade Robomow Premium.

Alla automatiska Robomow® produkter har utvecklats och tillverkats av Friendly Robotics. Detta privata bolag etablerades 1995 av Udi Peless och Shai Abramson som fortfarande leder verksamheten. Friendly Robotics specialiserar sig på att skapa och industrialisera robotstyrda hushållsapparater för att göra vardagssysslor snabba och enkla.

Sedan dess grundande har Friendly Robotics koncentrerat sig exklusivt på robotgräsklippare, av vilka den mest välkända är Robomow®, robotgräsklipparen som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för gräsklippning för nästan vilken villaträdgård som helst.

Genom att man exklusivt fokuserar på Robomow® gör detta Friendly Robotics till den tillverkare av robotgräsklippare i världen som har mest erfarenhet. Robomow® tekniken är den mest avancerade på gräsklipparmarknaden och erbjuder åtskilliga unika fördelar som man inte hittar bland konkurrenternas produkter. Robomow® har funktioner som mulcherklippning, kantklippning, manuell gräsklippning med fjärrkontroll och klippning utanför hjulen. Robomow® tillbringar också mycket mindre tid på gräsmattan i jämförelse med andra robotgräsklippare. Robomows unika teknik och fördelar skyddas genom många patent som har registrerats av bolaget under årens lopp.

Robomow är numera uppköpta av Amerikanska MTD koncernen.

Robomow® kan erbjuder ett brett utbud av olika automatiska gräsklipparmodeller och våra robotgräsklippare distribueras över hela världen, inklusive Europa, Kanada, Sydafrika, Australien och USA.